Grecia - Halkidiki-Kassandra

Aegean Melathron * * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Este situat in peninsula Kassandra, pe plaja, la 3 km de statiunea cosmopolita Kalithea si la 90 de km de Salonic.
Dotari : Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, TV satelit, linie directa de telefon, seif, frigider, uscator de par, balcon sau terasa, conexiune la internet si room service. Hotelul dispune de camere cu vedere la mare, la gradina si vedere partiala la mare. Camerele cu vedere la mare sunt situate intr - o anexa a cladirii aflate peste strada si despartite de un tunel subteran de cladirea centrala.
Alte facilitati : Hotelul dispune de restaurant principal, lobby bar, 3 baruri la piscina, bar pe plaja, restaurant A`La Carte, 3 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii, 1 piscina interioara, salon video, galerii pentru cumparaturi, coafor, 4 sali de conferinta.
Plaja. Hotelul are plaja privata, cu nisip.
Sporturi. In incinta hotelului se pot practica sporturi de apa pe plaja; in incinta hotelului exista sala de fitness si gimnastica, jacuzzi, masaj, thalasso terapie, terenuri de tenis, terenuri de joaca pentru copii, centru pentru diving, tenis de mana, volei de plaja.