Grecia - Santorini

Aegean Plaza * * * *

#
#
#
#

Localizare : Kamari. Este situat la 200 m de centrul statiunii, 80 m de plaja cu nisip de origine vulcanica si la aproximativ 9 km de capitala insulei, Thira.
complex hotelier modern, situat în superba zonă Kamari din Santorini, la 50 de metri de o plajă de nisip negru, oferă interioare tradiţionale prevăzute cu dotări actuale.


Hotelul a fost construit între 2001 şi 2002. Acesta încorporează elemente de arhitectură unice, tipice insulelor Ciclade, îmbinate cu facilităţi moderne şi specificaţii stricte, reprezentând o alegere ideală, chiar şi pentru cei mai exigenţi oaspeţi.
Capacitate cazare : 96 de camere
Dotari : Toate camerele standard sunt prevazute cu: baie (foehn), toaleta, telefon, televizor, aer conditionat, frigider, balcon sau terasa. Pentru seif si mini-bar – se plateste suplimentar. Toate camerele au ferestrele orientate spre piscina interioara.
Alte facilitati : , receptie, restaurant, bar, bar-bistro la piscina, spalatorie, salon internet, salon TV, schimb valutar, inchiriere de automobile. Se pun la dispozitie sezlonguri si umbrele la piscina – fara plata, iar pe plaja – cu plata. Prosoapele de plaja se pot lua cu garantie.
Clasificarea nationala a hotelului – A.