Grecia - Creta

Aldemar Royal Mare&Suites * * * * *

#
#
#
#

Localizare : Anissaras Hersonissos. Este situat pe malul marii, langa plaja de prundis, la 2 km de centrul orasului, si la aproximativ 25 km de aeroport. Langa hotel se afla statia de autobuze interurbane. charter creta hotel aldemar mare suites hersonissos
Capacitate cazare : Este un complex de cladiri cu 2 si 3 nivele construite in stil cretan (4 lifturi).
Sunt in total 386 de camere, 5 restaurante, 3 baruri, discoteca, salon TV, camera de odihna, sala de internet, internet wireless (in spatii special amenajate ale hotelului), 7 magazine, schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere, biciclete. Sunt 4 piscine, dintre care o piscina incalzita construita in stil cretan.
Clasificarea nationala a hotelului: 5*
Sezlongurile si umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.
Dotari : In toate camerele (aproximativ 29 mp) exista: baie (foehn, papuci), toaleta, bideu, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, seif, frigider.
Internetul si mini-barul se platesc suplimentar.

Camerele VIP (aproximativ 29 mp) sunt situate la primul sau al doilea nivel al bungalow-ului, avand dotari ca si in camerele standard, precum si o piscina privata. In camerele VIP sunt aduse zilnic fructe proaspete, vin, apa minerala, precum si papuci, halat, prosoape de plaja, etc.

Junior Suite (aproximativ 49 mp) - o singura camera situata la primul sau al doilea nivel al bungalow-ului cu zona separata pentru dormitor: baie (foehn, papuci, halat), balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), televizor, telefon, seif (cu garantie). Exista minibar si se plateste suplimentar. Serviciu VIP. Camerele de acest tip sunt cu vedere la piscina, sau spre gradina, posibil cu o piscina comuna pentru cateva camere. Este posibila cazarea pana la 4 persoane adulte.

VIP Suite (aproximativ 58 mp) - un apartament situat la primul sau al doilea nivel al bungalow-ului: dormitor, camera de oaspeti, 2 bai, dintre care una cu jacuzzi (foehn, papuci, halat), balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), televizor, telefon, minibar, seif (cu garantie). Serviciu VIP. Apartamentele de acest tip sunt cu vedere la piscina, sau gradina si au o piscina comuna. Este posibila cazarea a pana la 4 persoane adulte.

VIP Suite cu vedere directa spre mare (aproximativ 98 mp) - apartamente situate la primul sau al doilea nivel al bungalow-ului:dormitor, sufragerie, camera de oaspeti, 2 bai, una din ele cu jacuzzi (foehn, papuci, halat), balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), televizor, telefon, seif (cu garantie). Minibarul se plateste suplimentar. Serviciu VIP. Apartamentele de acest tip au vedere catre mare si piscina comuna la 3 apartamente. Este posibila cazarea a pana la 4 persoane adulte.
Alte facilitati : Activitati
Terenuri de tenis, volei, volei pe plaja, darts, aerobic, gimnastica acvatica, sala de forta. Biliardul, tenisul de masa, nocturna terenului de tenis, lectiile de tenis, terenul pentru squash, minigolful, sauna, baia de aburi, jacuzzi, masajul, serviciile centrului de recuperare prin terapie marina “Thalasso Royal Mare”, sporturile acvatice pe plaja si serviciile centrului de inot subacvatic se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive.

Pentru copii

Exista o piscina special amenajata, mini-club, sala de joaca, teren de joaca, paturi pentru copii. Discoteca, serviciile de bona se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii. Meniu special pentru copii.

Masa

Micul dejun-bufet suedez. Cina (bufet suedez), se plateste suplimentar. La cina imbracamintea trebuie sa corespunda categoriei hotelului.