Cipru - Limassol

Amathus Beach * * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : . Situat in Liamassol in zona turistica la 4 km de oras, pe plaja, Amathus Beach Hotel se intinde pe o suprafata de peste 200m de-a lungul Marii Mediterane unde plaja cu nisip fin se integreaza perfect in peisajul ambiant.
Capacitate cazare : 199 camere de lux, dintre care 103 cu vedere la mare si 96 cu vedere interioara, o Suita Prezidentiala, 3 Suite Executive, 27 Junior Suite si 9 Junior Suite cu piscina proprie.
Dotari : aer conditionat, telefon international direct, casuta de valori, TV satelit (local si pay-TV), minibar, uscator de par, balcon.
Alte facilitati : Hotelul ofera oaspetilor sai 5 restaurante (Ambrosia Restaurant, La Rotisserie Restaurant, Kalypso Garden Restaurant, Kalypso Buffet Terrace, Limanaki Fish Tavern), 4 baruri (Dionysos Bar, Helios Bar, Petrino Bar, Indoor Poll Bar), magazine, salon de infrumusetare, 2 piscine exterioare, o piscina interioara incalzita, piscina si teren de joaca pentru copii, club pentru copii, un centru de sanatate si intretinere cu bazin interior, jacuzzi, talazoterapie, SPA, teren de tenis, centru de sporturi nautice.