Bulgaria - Constantin si Elena

AZALIA * * * *

#
#
#

Localizare : Un hotel nou, construit in anul 2004, cu o arhitectura moderna, ce este amplasat chiar pe plaja statiunii St. Constantin & Elena
Capacitate cazare : Structura de cazare a hotelului Azalia este formata din 249 de camere spatioase.
Dotari : Camerele dispun de: aer conditionat, mini - bar, balcon, telefon, TV satelit, uscator de par, baie proprie.
Alte facilitati : Hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati: piscina exterioara cu apa termala situata pe plaja - barul piscinei unde se pot lua diverse cocktailuri si bauturi racoritoare. In apropierea piscinei exista si beach bar Azalia.Pe timp de sezon, barul de la piscina este deschis intre orele: 9.00-22.00. Piscina interioara cu apa termala, restaurantul principal are o capacitate de 250 persoane in interior si 80 persoane pe terasa panoramica, cu vedere la mare. Restaurantul are sectiuni pentru fumatori si nefumatori conform normelor Uniunii Europene. Meniul este foarte variat, de la specialitati nationale si internationale pana la meniul a la carte si show-cooking. La etajul al doilea al hotelului se regaseste club-restaurant Cinnamon care poate gazdui pana la 40 de persoane. Este potrivit pentru petreceri private si diverse intruniri.
Hotelul este dotat cu lift panoramic si pista de aterizare pentru elicoptere. Lobby bar deschis 24 h, avand o capacitate de 100 persoane si terasa cu vedere la piscina exterioara.