Grecia - Halkidiki-Kassandra

Calimera Simantro Beach * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : in Halkidiki, pe bratul Kassandra, in localitatea Sani, la 70 km de aeroportul din Salonic, pe malul marii.
Dotari : aer conditionat (inclus in pret in iulie-august), baie (WC, cada, uscator de par), balcon sau terasa, TV, telefon, mini-frigider, seif. Capacitate maxima in camera standard: 2 adulti + 2 copii.
Alte facilitati : restaurante, baruri, teren de joaca pentru copii, 2 piscine exterioare, masaj, discoteca, plaja privata cu baruri pe plaja, terenuri de tenis, sporturi nautice, magazine, parcare, room service, spalatorie-curatatorie, seif la receptie, inchiriere de masini, acces la Internet,biliard.
Masa: all inclusive - pensiune completa bufet, racoritoare (dupa micul dejun, pana la 24:00), bere (dupa micul dejun, pana la 24:00), vin de masa alb si rosu la pranz si la cina, bauturi alcoolice - whisky, vodca, gin, rom (10:30 - 24:00), cafea, ceai si biscuiti dupamasa, frigider in camera, TV, animatie ziua si seara, meniu special pentru copii, miniclub, sezlonguri si umbrare gratuite la piscina si pe plaja, tenis de masa, volei.