Romania - Venus

Hotel Afrodita * * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotelul Afrodita se afla in zona central-sudica a statiunii Venus, pe faleza, la 30 m de plaja.
Capacitate cazare : Hotelul ofera cazare in 114 camere duble, 5 camere single si 5 apartamente.
Dotari : Toate camerele duble sunt sunt dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, balcon cu scaune si masuta. Majoritatea camerelor sunt dotate cu pat matrimonial. Exista camere pentru nefumatori.
In hotelul Afrodita exista 3 tipuri de camere, avand tarife diferentiate:
* camere duble standard
* camere duble cu vedere la gradina interioara
* camere duble cu vedere la mare.
Apartamentele sunt formate din living (canapea extensibila) + dormitor (pat matrimonial), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV cablu, minibar, aer conditionat, telefon cu acces international, incalzire centralizata, acces Internet, acces pe baza de cartela, terasa cu scaune si masuta.
Alte facilitati : Hotelul dispune de: piscina acoperita + piscina in aer liber, restaurant de 140 locuri ce va va delecta cu preparate internationale si traditionale romanesti, terasa, bar, centrul de conferinte cu o capacitate de 140 de locuri dotat cu videoproiector, ecran, flipchart, aer conditionat, sonorizare, pupitru, parcare pazita, acces direct la plaja privata a hotelului (sezlonguri si umbrele contra cost).