Romania - Mamaia

Hotel Ambasador * * *

#
#
#

Localizare : Hotel Ambasador este situate in nordul statiunii, la 150 metri departare de plaja si este ridicat pe 6 nivele.
Capacitate cazare : 105 camere duble, 8 camere single, 12 garsoniere si 4 apartamente
Dotari : Dotari generale: 105 camere duble, 8 camere single, 12 garsoniere si 4 apartamente; restaurant propriu; sali de conferinta (capacitate de 80 de locuri, respective 40); bar de zi; room service; salon de coafor si frizerie; masaj; exchange office; parcare proprie; in apropiere se gasesc terenuri de tenis, piscine, cluburi.

Dotari camere duble: camerele dispun de doua paturi, baie cu dus si cada si WC, aparat de uscat parul, balcon, telefon, aparat TV (televiziune prin cablu), frigider si aparat de aer conditionat, telefon, geam termopan.Camerele matrimonial dispun de pat matrimonial, avand aceleasi facilitate ca si camerele duble.
Alte facilitati : Servicii de masa: toate mesele in regim buffet, daca numarul persoanelor inscrise depaseste 10 persoane.Serviciul de masa comandat pt adult este obligatoriu si pentru copiii ce ii insotesc.

Facilitati copii: pentru copiii intre 0-2 ani serviciile vor fi comandate de parinti si achitate direct la hotel, acestia neavand servicii in baza voucherului; copiii intre 2-12 ani cazatii in camera cu 2 adulti, fara pat suplimentar, achita 5% din costul unui loc si mic dejun obligatoriu; pt copilul peste 12 ani, obligatoriu patul suplimentar care se va taxa cu 50% din valoarea unui loc la data respectiva. Copiii intre 2-12 ani beneficiaza de reducere 50% la masa. Adultii insotiti de copii vor prezenta la receptia hotelului copii dupa actele de nastere ale copiilor.