Romania - Mamaia

Hotel Amiral * * * *

#
#
#
#

Localizare : este situat in nordul statiunii Mamaia, la numai 20 metri de plaja si face parte, alaturi de hotelurile Comandor si Orfeu dintr-un complex turistic foarte cunoscut si apreciat din Mamaia.
Arhitectura deosebita a hotelului asigura o priveliste minunata asupra marii din fiecare camera. Plaja din dreptul hotelului este lata, cu intrare lina in mare si este amenajata cu sezlonguri si umbrele.
Hotelul a fost renovat in anul 2007 si asigura dotari si servicii specifice hotelurilor de patru stele: piscina, internet, aer conditionat, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, salon de infrumusetare, parcare etc.
Capacitate cazare : - 115 camere duble twin (2 paturi)
- Restaurant
- Bar de zi
- Terasa
- Cofetarie-patiserie
- Sala de conferinte (50-60 locuri, cu videoproiector, retroproiector, flipchart)
- Salon de coafura-cosmetica, masaj
- Piscina
- Loc de joaca pentru copii
- Parcare proprie
Dotari : camera cu 2 paturi/ pat matrimonial, baie cu dus, balcon, linie telefonica international directa, tv cablu, minibar, aer conditionat.
Alte facilitati : Servicii masa: in sistem bufet suedez. Dejunul si cina bufet se poate realiza pentru un minim de 30 persoane. Pana la 30 persoane clientii vor servi masa in sistem fisa cont.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti :
- copiii pana la 1,99 ani au reducere 100% la micul dejun, dar nu au dreptul la pat propriu;
- copiii de la 2 la 6,99 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achita 50% din pretul de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%;
- copiii intre 7 13,99 ani achita 50% din pretul de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun;
- copiii de peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun

Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.

Nota: taxele de statiune si salubrizare se platesc la receptie si reprezinta aproximativ 5% din valoarea unei nopti de cazare (respectiv prima).
Orice depasire mai mare de 30 de minute fata de ziua hoteliera implica plata a inca o zi de cazare