Romania - Eforie Nord

Hotel Bran, Brad, Bega * * * *

#
#
#
#

Localizare : Complexul hotelier Bran, Brad, Bega din Eforie Nord este situat in partea de sud a statiunii, la cca. 30 m de plaja Belona - cea mai apreciata plaja din statiune.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 186 camere duble si 33 apartamente. Hotelul dispune de structura de P+3 etaje, beneficiind de lifturi.
Dotari : Fiecare camera este dotata cu grup sanitar propriu cu dus si cu uscator de par, TV, minibar, aer conditionat (climatizare), mobilier nou, telefon, seif, balcon, acces pe baza de cartela, Internet wireless.
O mare parte din camere beneficiaza de vedere la mare. Majoritatea camerelor dispun de paturi matrimoniale. O parte din camere sunt dotate cu demi-fotolii, o parte cu canapea extensibila. Distributia se face la receptie.
Alte facilitati : Complexul Bran Brad Bega din Eforie Nord dispune de 2 restaurante a cate 300 locuri fiecare, bar de zi, 1 piscina in aer liber cu tobogan, bar la piscina, un modern centru SPA, sala de conferinte de 100 locuri, camera pentru bagaje, parcare (contra cost).
Centrul SPA al complexului pune la dispozitie: jacuzzi, sauna finlandeza, baie de aburi, sauna cu raze infrarosii, fitness, masaj de relaxare si masaj anticelulitic.Sala de conferinte beneficiaza de instalatie de sonorizare, video-proiector, retro-proiector, flipchart, internet wireless.