hoteluri in oras

Romania - Cap Aurora

Hotel California * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotelul California este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la circa 30 m. de plaja.
Capacitate cazare : Se ofera cazare in 110 camere duble twin si 3 apartamente.
Dotari : Camerele dispun de grup sanitar propriu cu dus, TV cablu, telefon international direct, frigobar, balcon/logie cu vedere la mare, mobilier modern.
Alte facilitati : Hotelul California din Cap Aurora ofera turistilor urmatoarele facilitati:
* restaurant cu bucatarie romaneasca si internationala, dotat cu aer conditionat;
* terasa - pizzerie langa piscina, cu specialitati italiene si pizza la cuptor cu lemne;
* cocktail-bar la piscina cu servire la sezlong;
* lobby bar;
* piscina exterioara pentru adulti si pentru copii;
* 2 sali de conferinta cu spatiu modular, avand capacitate de 30 si respectiv 60 locuri;
* Baby-land cu serviciu de babysiting;
Turistii beneficiaza de:
* intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor) la piscina hotelului California;
* intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotel California (cu programare);
* 50% discount pentru sezlong si umbrela pe plaja Delta, pentru toti turistii cazati in hotel, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul, la receptia hotelului;
* pe plaja turistii beneficiaza de D.J. si echipe de animatori care va vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
Clubul Copiilor - gratuit pentru turistii hotelului; Casa cu Povesti - pe scena din Cupola instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.
Centrul de Balet si Dans - ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Magie - pentru toti copii pasionati de aventurile lui Harry Potter, un magician profesionist si asistentii sai vor sustine cursuri de initiere in acest univers fascinant.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels va fi amenajata cu minipiscine, tobogane, jucarii gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.
Parcul copiilor - in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.