Romania - Eforie Nord

Hotel Club Dunarea (fost Mara) * * *

#
#
#
#

Localizare : Complexul Hotelier Dunarea (fost Mara) este situat in Eforie Nord, intr-o oaza de liniste, in partea de sud a statiunii , in apropierea garii, la jumatatea distantei dintre Marea Neagra si Lacul Techirghiol. In linie dreapta sunt circa 400 m pana la plaja Belona , circa 5-7 min pe jos pana la plaja.
Capacitate cazare : Se ofera cazare in 305 camere complet renovate, dispuse in 23 cladiri (din care 6 cladiri P, 11 cladiri P+1E si 6 cladiri P+2E):
* 267 camere duble standard
* 30 camere duble superior
* 8 apartamente.
Dotari : Camere confortabile, complet renovate (sau noi), dispun de:
* grup sanitar propriu cu cabina de dus, uscator de par
* mobilier modern nou
* TV LCD
* minibar
* telefon
* aer conditionat
* balcon (camerele la etaj) sau terasa
* tamplarie PVC cu geam termopan
* pardoseala din gresie
* apa calda non-stop avand incalzirea pe baza de panouri solare
Alte facilitati : Complexul Dunarea dispune de un restaurant modern care cuprinde suprafata de 2.600 mp., avand produse din bucataria traditionala romaneasca si internationala. Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez, iar mesele principale sunt in regim de self-care (autoservire). Complexul dispune de o frumoasa terasa de vara. Masa se serveste astfel: mic dejun bufet suedez, pranzul sau cina in sistem "fisa cont" (card valoric) in sistem de autoservire (self care).
Complexul Dunarea va ofera si:
* Piscina descoperita moderna, construita si data in functiune in 2009, piscina pentru copii
* Curte interioara spatioasa
* Mini-club pentru copii cu animatie, loc de joaca copii
* Posibilitati diverse de petrecere a timpului liber: biliard, darts, ping pong, table, sah
* Sala de conferinta modulara (se poate imparti in 3 sali independente) dotate cu video-proiector, ecran de proiectie, flipchart, sonorizare, internet wireless, fax.
* Acces Internet in holul receptiei
* Parcare
* locatia dispune de mult spatiu verde ceea ce ii confera linistea si intimitatea de care turistii au nevoie pentru a se relaxa
* In cel mai scurt timp se va da in folosinta jacuzzi
* posibilitati de Tratament Balnear in Baza Traian din apropiere (afectiuni reumatismale, post traumatice ale sistemului nervos central, dermatologice, ale aparatului respirator, tratamente de estetica faciala si corporala, bai cu namol, bai de plante, dusuri subacvatice, piscina cu apa sarata extrasa din lacul Techirghiol la baza de tratament a hotelului Europa).