Romania - Mamaia

Hotel Comandor * * * *

#
#
#
#

Localizare : Situat in centrul statiunii Mamaia la 50 M de plaja, zona Cazino, hotelul are o pozitie privilegiata. In partea dreapta deschiderea spre lac si in partea stanga, deschiderea spre mare, iti ofera posibilitatea de a urmari rasaritul soarelui din mare si apusul acestuia in apele lacului Siutghiol.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 272 locuri in 125 camere duble, 6 matrimoniale, 6 single si 2 apartamente.
Hotelul este construit pe sase nivele atat cu vedere la mare cat si cu vedere la lac si are in dotare:

* 2 lifturi
* camera pentru bagaje
* seif la receptie
* punct schimb valutar
* magazin
* spalatorie proprie
* parcare proprie in limita a 50 locuri cu dispozitive de marcaj manevrate cu ajutorul telecomenzii
* sala fitness si masaj
* sala de conferinte cu o capacitate de 70-90 locuri
* acces la internet in spatiile comune de la parter - sistem wireless - pentru acces internet in camera se solicita cablu de la receptia hotelului.
Dotari : camera cu 2 paturi/ pat matrimonial, baie cu dus, balcon, linie telefonica international directa, tv cablu, minibar, aer conditionat.
Alte facilitati : Servicii masa: in sistem bufet suedez. Dejunul si cina bufet se poate realiza pentru un minim de 30 persoane. Pana la 30 persoane clientii vor servi masa in sistem fisa cont.

Facilitati copii in camera cu 2 adulti :
- copiii pana la 1,99 ani au reducere 100% la micul dejun, dar nu au dreptul la pat propriu;
- copiii de la 2 la 6,99 ani beneficiaza de cazare gratuita daca nu solicita pat suplimentar, daca solicita pat suplimentar achita 50% din pretul de cazare a unui adult, iar pentru mic dejun se achita 50%;
- copiii intre 7 13,99 ani achita 50% din pretul de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun;
- copiii de peste 14 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun.

Persoanele insotite de animale de companie vor achita 20% din valoarea unui loc de cazare si vor prezenta la receptie actul de sanatate al animalului.

Nota: taxele de statiune si salubrizare se platesc la receptie si reprezinta aproximativ 5% din valoarea unei nopti de cazare (respectiv prima).
Orice depasire mai mare de 30 de minute fata de ziua hoteliera implica plata a inca o zi de cazare