Bulgaria - Russalka

Hotel Elite-Russalka Holiday Club * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Satul de vacanta Russalka se gaseste in partea nordica a litoralului bulgaresc al Marii Negre, la aproximativ 16 km de orasul Balcik.
Hotel Russalka Elite este situat in prima linie fata de plaja. Este un complex alcatuit din bungalow-uri, dotate cu baie si terasa, localizat in rezervatia naturala Tauk Liman, in mijlocul unei paduri de stejar, in apropiere de rezervatia naturala Yailata si de Capul Kaliakra.
Majoritatea camerelor au vedere la mare si o parte dintre acestea au usa comunicanta fiind potrivite pentru familiile cu copii.
Terasa restaurantului Tauk Lima ofera o priveliste minunata asupra Capului Kaliakra.
Complexul este dotat cu: lobby bar, pool bar, cocktail bar, gradina de vara, centru SPA, masaj, terenuri de tenis, locuri de joaca pentru copii, piscina exterioara, piscina pentru copii.
Dotari : Camerele de 4* dispun de : baie , balcon, telefon, frigider, A/C, Tv cablu. Camerele de 3* dispun de : baie cu dus, telefon, A/C, Tv Cablu. Nu au frigider.
Alte facilitati : restaurant, restaurant cu specific, baruri, piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, animatori, sala de fitness, masaj, magazin, masa de tenis, teren de tenis, biliard, teren de sport, cabinet medical, facilitati pentru handicapati, seif la receptie, casa de schimb, gratuit umbrela si sezlong