Romania - Mamaia

Hotel Florida * * *

#
#
#
#

Localizare : pe malul lacului Siutghiol, aproape de intrarea in statiune
Capacitate cazare : hotelul dispune de 6 apartamente, 57 camere duble cu pat matrimonial, 24 camere duble twin, 2 sali de conferinta, fax, internet, spalatorie, seif, servicii de secretariat, parcare, room service, sala fitness, sauna, lift, restaurant cu capacitate de 300 locuri, bar , terasa ponton pe lacul Siutghiol.
Dotari : toate camerele sunt dotate cu televizor, mini bar, telefon, aer conditionat, incalzire centrala, acces wireless la internet. 90% din camere au balcon.
Alte facilitati : Servicii masa: micul dejun bufet, pranz si cina -bonuri valorice

Facilitati copii : Copii intre 0-9,99 ani cazati in camera cu doi adulti platitori beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar (nu mai mult de 2 copii) si 50% servicii de masa (mic dejun). Copii intre 10-13,99 ani beneficiaza de 50% reducere din pretul de cazare cu pat suplimentar asigurat (1 singur pat suplimentar si nu mai mult de doi copii) si 50 % din serviciile de masa (mic dejun).

Taxa hoteliera in valoare de 5% din prima noapte de cazare, nu este inclusa in pretul de cazare si se achita de catre turist la receptia hotelului.