Romania - Mamaia

Hotel Golden Tulip * * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotelul Golden Tulip este situat in zona central-nordica a statiunii Mamaia, in apropierea hotelurilor Modern, Palas si Pelican; la circa 20 m de plaja.
Capacitate cazare : Hotelul este format din 2 corpuri alaturate, unul fiind paralel si celalalt perpendicular pe tarmul marii. Se considera camerele cu vedere la mare doar cele din corpul paralel cu malul marii, cu vedere frontala catre mare si catre piscina hotelului.
Dotari : Camerele sunt dotate cu grup sanitar propriu cu uscator de par, TV, minibar, seif, telefon, aer conditionat centralizat, balcon.
Camerele duble Family sunt mai spatioase si au un pat matrimonial si 2 paturi suprapuse, seif.
Junior Suite este un apartament cu dormitor (pat matrimonial) si living (canapea), grup sanitar propriu cu cada si uscator de par + baie de servici, TV satelit, minibar, aer conditionat, telefon, balcon sau terasa. Junior Suite nu au vedere la mare si sunt situate in corpul perpendicular pe plaja cu pardoseala cu gresie. Aceste tipuri de spatii de cazare nu au usa intre cele doua incaperi.
Family Suite dispune de o camera cu pat matrimonial, o camera cu 2 paturi care comunica intre ele (fara usa), grup sanitar propriu cu uscator de par, TV satelit, minibar, aer conditionat, telefon, balcon sau terasa, seif.
Alte facilitati : Hotelul Golden Tulip dispune de urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, bar de zi, piscina exterioara pentru adulti si copii, sala de conferinte. Pretul de cazare include intrarea la piscina ( nu are decat 45 locuri). Parcare auto gratuita, in limita locurilor disponibile, hotelul nu dispune de plaja proprie.
Accesul cu animale de companie este strict interzis.