Bulgaria - Nisipurile de Aur

Hotel Grifid Vistamar * * *

#
#
#
#

Localizare : Fostul hotel Astoria Beach a fost preluat de catre lantul hotelier Grifid in vara anului 2010 si a fost complet renovat pentru sezonul 2011. Hotelul este amplasat in partea de nord a statiunii la numai 30 m de plaja.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 163 camere duble, 17 junior suite, 19 family room.
Dotari : Camerele sunt dotate cu TV prin satelit, baie cu cada, telefon direct, aer conditionat, uscator de par, frigider si sunt cu vedere deosebita la parc si mare.
Alte facilitati : Hotelul dispune de restaurant cu terasa, terasa la soare cu panorama, piscina exterioara cu bar si sectiune pentru copii la piscina, seif personal la receptie, sala de animatie cu bar, mini club. Hotelul este climatizat.
La dispozitia oaspetilor se ofera distractii gratuite cum aerobica, gimnastica acvatica, pilates, volleyball, basketball, fotbal la teren multifunctional, darts, shuffle bus, boccia cate 5 activitati pe zi. Se ofera terenuri de tenis in apropierea hotelului - contra plata. Mini club gratuit pentru oaspetii hotelului, care este deschis 6 zile pe saptamana, sectiune pentru copii la piscina principala, discoteca pentru copii 6 zile pe saptamana.