Bulgaria - Nisipurile de Aur

Hotel Helios Spa & Resort * * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotelul Helios SPA este situat in statiunea Nisipurile de Aur, la 400 m de plaja, 150 m de Aqua Parc si 600 m fata de centrul statiunii.
Capacitate cazare : Hotelul pune la dispozitia turistilor 196 camere duble cu vedere la mare sau la parc, family room cu vedere la terenul de tenis si la parc si apartamente cu vedere la mare.
Dotari : Camerele sunt dotate cu aer conditionat, mini bar, seif, telefon, televizor, baie cu cabina de dus sau cada, terasa.
Alte facilitati : restaurant, bar, pub, sala de fitness, piscina interioara, piscina exterioara, sauna, solar, sala de conferinte, teren de joaca pentru copii, teren de tenis, salon de infrumusetare, rent a car, casa de schimb valutar, parcare.
Modernul CENTRU SPA APHRODITE BEAUTY SPA & HEALTH CLINIC ocupa impresionanta suprafata de 2.300 mp si este situat la etajul 2 al complexului, oferind conditii perfecte pentru tratament, relaxare si improspatare. Centrul SPA dispune de 35 spatii luxoase de tratament si de diagnostic incluzand servicii precum: acupunctura, fizioterapie si kinetoterapie. Sali de consultatie medicala, gimnastica medicala, cromo-terapie, cabina cu raze infrarosii, sauna, baie de aburi, solar, studio de cosmetica, coafor si frizerie, programe antistres, slabire, anti-celulitic, aroma si talasoterapii, terapii cu ciocolata si cu vin, masaj cu pietre vulcanice, tratamente personalizate luxoase "platinum", "silver" si "gold", terapie cu ultrasunete, cu magneti, cu laser, cu namol, masaj si tratamente traditionale chineze.