Romania - Mamaia

Hotel Iaki * * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotel Iaki este situat in zona centrala a statiunii Mamaia, la circa 30 m de plaja.
Capacitate cazare : Hotel modern si cu dotari de calitate, hotelul Iaki ofera cazare in 244 locuri de cazare repartizate astfel :
* 62 DUBLE STANDARD ( matrimoniale & twin)
* 20 DUBLE SUPERIOR - cu paturi separate (se pot uni sau desparti) dispun de balcon, dormitor, hol mic cu fotolii si masuta (in prelungirea dormitorului), canapea extensibila .
* 2 DUBLE EXECUTIVE cu paturi separate (se pot uni sau desparti), canapea extensibila, terasa cuvedere frontala la mare .
* 23 APARTAMENTE STANDARD: cu paturi separate (se pot uni sau desparti), living cu canapea extensibila;
* 6 APARTAMENTE SUPERIOR: dispun de dormitor (cu pat matrimonial), living cu canapea extensibila, hol.
* 6 APARTAMENTE EXECUTIVE - cu paturi separate (se pot uni sau desparti),canapea extensibila, terasa cu vedere frontala la mare.
* 3 APARTAMENTE PREZIDENTIALE: dispun de 2 dormitoare (unul cu paturi separate; unul cu pat matrimonial),living, 2 bai .
- 2 apartamente cu vedere spre mare;
- 1 apartament cu vedere atat spre mare, cat si spre lac;
Dotari : Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, aer conditionat, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si Internet ( wireless), seif. In plus, apartamentele SUPERIOR, EXECUTIVE si PREZIDENTIALE dispun de tratament special : apa, cafea
Alte facilitati : Hotel Iaki ofera conditii foarte bune de cazare intr-un cadru mirific: restaurant, bar de zi, boutique, piscina exterioara cu masute si umbrele, teren de fotbal si tenis cu gazon artificial, cu nocturna, SPA Center Iaki: centru de recuperare, infrumusetare si relaxarecu piscina acoperita, bar, jacuzzi, sala de fitness, saune umede si uscate, sala de aerobic, sali de masaj, solarium, salon de coafura si cosmetica, 4 sali de conferinte care pot gazdui intre 50 si 400 de invitati, parcare (pentru 30 masini), garaj subteran, Club No. 10 - discoteca si pub si unde printre altele se pot viziona meciurile echipelor romanesti de fotbal pe video sau in direct.