Bulgaria - Nisipurile de Aur

Hotel Kristal * * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotelul Kristal este situat in partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur, Óntr-o zona linistita si in mijlocul unui frumos parc verde, cu copaci şi gradini de flori la numai 400 m de plaja.
Capacitate cazare : Hotelul ofera cazare in 196 de camere duble, 60 de camere duble family si 40 de camere duble superior.
Dotari : Fiecare camera dispune de grup sanitar propriu, TV satelit, telefon, minibar, aer conditionat, feon si balcon.
DBL Twin standard / - 2 paturi twin sau 1 pat matrimonial , telefon, TV prin satelit, mini-bar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, balcon cu masa si scaune de plastic. ( Doar un singur pat suplimentar este posibil). Dublă Superior / LUX / - cameră cu pat dublu, , telefon, TV prin satelit, DVD player, ibric de cafea / ceai de luare, cutie de siguranţă (contra cost), mini-bar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, halat de baie, papuci, balcon cu masa si scaune de plastic. (Două paturi suplimentare sunt posibile) de familie /cameră Family room /Suite / - pat dublu, 2 paturi suprapuse pentru copii, telefon, TV prin satelit, mini-bar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, balcon cu masa de plastic şi scaune.
Alte facilitati : A fost reamenajat in totalitate in vara anului 2004. Dispune de: restaurant, lobby bar, club internet, pool bar, barbeque, magazin, centru de frumusete, safe la receptie, boutique de suveniruri, casa de schimb valutar, piscina exterioara si interioara, piscina si loc de joaca pentru copii, sauna, fitness, salon masaj, tenis de camp, tenis de masa, biliard.