Bulgaria - Albena

Hotel Laguna Beach * * * *

#
#
#
#
#

Localizare : Hotelul Laguna Beach este situat pe tarmul marii, de unde cel mai bine puteti sa va desfatati in adierea marii si fosnetul valurilor. Majoritatea hotelelor din complex, au o arhitectura asemanatoare cu cea a hotelului "Laguna Beach", tip terasa, care ofera o minunata priveliste spre mare.
Capacitate cazare : Hotelul pune la dispozitie 190 de camere duble si camere cu un singur pat, precum si apartamente.
Dotari : Camerele sunt mobilate modern si au balcon, baie, WC, telefon, aer conditionat, televizor cu program prin satelit. Se ofera spre inchiriere frigider, seif. In apropierea hotelului, exista salon de frizerie, club de inot, atelier foto, magazine.
Alte facilitati : Hotelul a fost renovat in anul 2000 si dispune de un restaurant cu aer conditionat, unde puteti sa gustati un sortiment bogat de preparate tipic bulgaresti precum si o bucatarie tipic internationala, bar cu separeuri, snack bar, sala pentru congrese cu aer conditionat cu 250 de locuri, sala Internet cu aer conditionat, birou de schimb valutar, piscina acoperita si alta in aer liber cu jacuzzi, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii precum si gradinita de copii, parcare.