Bulgaria - Albena

Hotel Laguna Garden * * * *

#
#
#
#
#

Localizare : Hotelul Laguna Garden se afla chiar la inceputul strazii comerciale din Albena, la 150 metri de plaja si doar la cativa metri de centrul balneologic Medica, unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitness.
Capacitate cazare : Hotelul are o capacitate de 276 de paturi dispuse in 137 de camere duble, 14 camere single si 4 apartamente.
Dotari : Fiecare apartament este format dintr-o camera dubla si un studio cu o mini bucatarie, fiind potrivit familiilor cu pana la 4 adulti si doi copii. Camerele au baie cu toaleta, balcon, telefon, televizor cu program prin satelit, aer conditionat, mini bar (contra cost). Oaspetii au posibilitatea de a inchiria frigider si seif contra cost de la receptia hotelului. In cadrul hotelului exista si o camera echipata pentru persoane cu dizabilitati.
Alte facilitati : Este o cladire eleganta cu sapte etaje si forma arhitectonica in terasa, care dispune de un restaurant cu aer conditionat, cocktail bar, bar langa piscina, piscina pentru copii cu splash park, sala de desene animate cu 280 locuri, magazine, cabinet pentru masaj.