Bulgaria - Sunny Beach

Hotel LTI Neptun Beach * * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotel LTI Neptun Beach se afla in faimoasa statiune Sunny Beach, la o distanta de aproximativ 200 fata de centru, pe tarmul Marii Negre. Cele mai apropiate orase sunt: Nessebar la 5 km, Burgas la 37 km, unde se poate ajunge cu autobuzul a carui statie este la aproximativ 10 min de mers fata de hotel.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 286 camere in total.
Dotari : Camere Duble (227 de aprox 22 mp): mobilate in stil modern, baie cu dus, uscator de par, telefon, tv satelit, aer conditionat/ caldura, mini-bar (contra taxa), balcon sau terasa (unele cu vedere spre mare). Se pot caza max 2 adulti si 1 copil.
Camere Family (10 de aprox 44 mp): 2 camere duble cu usa de legatura.
Studiouri (43 de aprox 35 mp): mobilate in stilul camerelor duble, dar mai spatioase si cu vedere spre mare. Se pot caza max 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Apartament Tip A (16 de aprox 35-43 mp): mobilate in stilul camerelor duble, baie cu cada sau dus, living separat de dormitor, vedere la mare. Se pot caza max 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
Alte facilitati : Hotelul pune la dispozitia clientilor urmatoarele facilitati: receptie; lifturi panoramice; lobby bar; restaurant cu terasa si vedere la mare; restaurant cu gradina cu specialitati bulgaresti; karaoke bar; sala de internet; sala tv; coafor; magazine; piscina interioara; gradina; piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele; bar la piscina; jacuzzi; sala fitness; sauna; masaj; baie de aburi; centru de sanatate; sporturi pe apa; mini golf; tenis; internet; casino.