Romania - Mamaia

Hotel Minerva (fost Fati Club) * * *

#
#
#
#

Localizare : Hotelul Minerva face parte din fostul complex hotelier "Fati Club de France", este situat in zona centrala a statiunii Mamaia, vis-a-vis de Club Scandinavia, la circa 80 m de plaja. Hotelul a suferit imbunatatiri in 2007 si a fost reclasificat la categoria de 3* in 2009.
Capacitate cazare : Complexul hotelier Mercur Minerva*** este o varianta buna de cazare din Mamaia, avand pozitie avantajoasa si conditii bune de cazare. Facilitatile hotelului si serviciile de calitate fac ca acesta sa fie unul din cele mai cautate din statiune. Hotelul ofera multiple posibilitati de distractie atat pentru adulti cat si pentru copii.
Dotari : Camerele duble sunt dotate cu grup sanitar propriu, TV, frigobar, aer conditionat (unitate individuala), telefon intern. Toate camerele au aceleasi dotari, cu mentiunea ca la camerele de la etaj exista balcon. Repartizarea camerelor se face numai la receptie iar ora de intrare in hotel este in jurul orei 18:00.
Alte facilitati : Hotelul Mercur beneficiaza de restaurant, bar. Complexul dispune de piscina exterioara pentru adulti si pentru copii.De asemenea in complex exista teren de volei (renovat), 3 mese de tenis, 2 terenuri de tenis renovate (unul multifunctional pentru baschet si fotbal).