Bulgaria - Albena

Hotel Panorama * * *

#
#
#
#
#
#
#

Localizare : Hotelul se afla la 600 de metri de plaja. In imediata sa apropiere se afla un centru comercial de unde se pot achizitiona suveniruri, bauturi, snackuri, bauturi sau chiar confectii.
Capacitate cazare : Este o cladire de 4 etaje si ofera 150 de camere, 3 apartamente si 16 mezonete.
Dotari : Hotelul dispune atat de camere pentru fumatori, cat si pentru nefumatori. Toate camerele au telefon, televizor cu program prin satelit, balcon si posibilitate de instalare a celui de-al treilea pat, aer conditionat. Se ofera spre inchiriere frigidere. Apartamentele sunt formate din trei camere - doua dormitoare si o sufragerie si sunt potrivite pentru cazarea familiilor cu pana la patru adulti si doi copii. Mezonetele din Hotelul Panorama sunt repartizate la primul etaj ale hotelului si sunt compuse din doua camere cu scara exterioara conectoare. In mezonete pot fi cazate 4 persoane si exista posibilitatea pentru instalarea unui pat suplimentar.
Alte facilitati : lul are restaurant, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, parcare. La receptie se poate inchiria seif contra cost.