Bulgaria - Albena

Hotel Ralitsa Superior - Sector K * * * *

#
#

Localizare : Hotelul se afla la inceputul complexului in apropierea Teatrului-Variete Albena, Clubului de hipism, celor trei terenuri de fodbal si postei si constituie o cladire separata de H Ralitsa Superior.
Capacitate cazare : Grad maxim ocupare camere: In camera single 1 adult; in dubla 2 adulti + 2 copii. (Camerele care accepta 2 adulti + 2 copii sunt la cerere in limita disponibilului)
Dotari : Sectorul K este o cladire cu 5 etaje si un lift, cu camere amenajate confortabil, aer conditionat, cu baie, balcon, telefon, radio, televizor cu program prin satelit si sunt potrivite pentru acomodarea a maxim 2 adulti + 1 copil.
Alte facilitati : Turistii acomodati la acest hotel dispun de aceleasi facilitati ca si turistii acomodati la Hotelul Ralitsa Superior cladirea principala: restaurant cu aer conditionat, restaurant A la carte, lobby bar, bar la piscina, bar de zi, piscina interioara si exterioara cu spatiu amenajat copiilor, jacuzzi, teren de tenis, teren de baschet si volei, sala de animatie cu capacitatea de 400 locuri, amfiteatru, spatiu pentru copii.