Bulgaria - Albena

Hotel Ralitsa * * *

#
#
#
#
#
#

Localizare : Hotelul este situat intr-o frumoasa zona de parc la 950 de metri de plaja. In imediata apropiere a hotelului este Clubul sportiv pentru calarie, teatru de varietati "Albena" si trei stadioane de footbal.
Dotari : In fiecare camera sunt instalate doua paturi si exista posibilitate de instalare a celui de al treilea pat, telefon, aer conditionat, televizor cu program prin satelit, balcon.Contra cost se poate inchiria frigider si seif. Apartamentele in hotelul "Ralitsa" sunt cu 2 camere, una este dormitor, iar cealalta camera de zi, cu doua paturi si posibilitatea instalarii celui de al treilea. In apartamente sunt televizoare cu program prin satelit, au telefoane si balcoane. Mezonetele au doua camere care comunica printr-o scara exterioara.
Alte facilitati : Hotelul ofera un restaurant cu aer conditionat, restaurant a la carte, bar cu separeuri, bar langa piscina, bar de zi, piscina descoperita si acoperita, teren de tenis, teren de baschet si vollei, jacuzi, sala de desene animate, amfiteatru cu scena, teren de joaca pentru copii si gradinita pentru copii, parcare.