Romania - Venus

Hotel Sanda * *

#
#
#
#
#

Localizare : Ón nord-vestul statiunii, la 250 m de plaja,la cca 4 km de gara Mangalia, zona linistita
Capacitate cazare : 122 camere duble(244 locuri)din care 54 de camere pe partea de nord cu geam termopan,2 apartamente(4 locuri)
Dotari : camere duble (vedere spre sud): băi renovate cu duş (cădită), balcon mare cu sezlong, tv, minibar, pardoseală din mozaic cu mochetă, scaune si masută; camere duble (vedere spre nord): baie cu dus renovata (cadiţă), balcon mic, minibar, tv, scaune si masută, pardoseală din mozaic cu mochetă, geam termopan.
Alte facilitati : terasă (52 locuri si loc de joaca pentru copii), parcare gratuita, centrala termica proprie, telefon public in holul receptiei.
Servicii optionale(contra cost): inchiriere de jocuri, cearceaf de plaja, umbrele plaja, fier de calcat,uscator de par,fax,comenzi taxi,teren de sport pe plaja Perla Venusului,pescuit sportiv (Lacul Razlem-Venus), billiard (SC Venus Stil), parc distractii copiii, echitatie Herghelia Mangalia
Servicii oferite suplimentar: depozitarea de valori la receptie, trezirea turistilor la orele dorite de acestia, informatii referitoare la programul S.N.C.F.R. sau al altor mijloace de transport in comun precum si facilitatea serviciilor postale, acces internet de la receptia hotelului.