Romania - Mamaia

Hotel Splendid * * * *

#
#
#
#
#
#

Localizare : la o distanta mica de plaja, avand o pozitia privilegiata datorita orientarii camerelor, fie cu vedere spre mare, la rasarit, fie cu vedere spre lacul Sutghiol, la apus. Oriunde v-ati afla in hotel, puteti admira spectacolul ce vi-l ofera cele doua intinderi de ape.
Capacitate cazare : Hotelul Splendid, construit in 2007, cu 4 etaje, are o capacitate de 66 locuri.
Dotari : camerele sunt dotate cu TV, minibar, internet gratuit, telefon national si international, paturi cu saltele ortopedice, uscatoare de par si priza pentru aparat de ras in fiecare baie instalatie de climatizare vara - iarna, cu posibilitatea reglarii nivelului de confort din fiecare camera, balcoane, loc ideal pentru petrecerea pauzelor in dupa-amiezele insorite, seif la receptie, loc pentru bagaje.
Alte facilitati : Servicii masa: micul dejun este inclus in cazare, in sistem bufet suedez, in valoare de 25 lei/ zi/ persoana. Restul meselor este in sistem carduri valorice. Se pot servii toate mesele contra cost, meniu variat cu preparate romanesti si internationale.
Facilitati copii: copiii pana la 2 ani beneficiaza de reducere 100%, dar nu au dreptul la pat propriu; copiii de la 2 la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita, daca nu solicita pat suplimentar, iar la micul dejun vor achita 50%; al doilea copil cazat in aceeasi camera cu parintii beneficiaza de gratuitate 100% la cazare cu pat suplimentar si mic dejun. Nu se acorda mai mult de un singur pat suplimentar pentru o camera. Copiii intre 7-12 ani achita 50% din tariful de cazare al unui loc; al doilea copil cazat in aceeasi camera cu parintii beneficiaza de gratuitate 100% la cazare si mic dejun, fara al doilea pat suplimentar. In cazul familiilor cu doi copii, se va acorda gratuitate la cazare si mic dejun pana la varsta de 12 ani a celui de-al doilea copil. Copiii peste 12 ani nu beneficiaza de reducere la cazare si mic dejun. Facilitati copii in restaurant:scaun special pentru masa; Facilitati copii in camera:patut si cadita imbaiere bebelus
Facilitati evenimente: inchirieri sala de conferinta/sedinta, catering, organizarea de evenimente, mese festive