Romania - Mamaia

Hotel Victoria * * *

#
#
#
#

Localizare : Situat in zona centrala a statiunii Mamaia la 25 metri de plaja si 150 metri de lacul Siutghiol
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 320 camere duble structurate pe 9 etaje, 2 lifturi, xerox, fax la receptie,internet wireless, camere de bagaje la receptie, seif pentru valori, bar de zi, parcare proprie. Restaurant cu specific international si italian, schimb valutar, room service.
Dotari : camere duble dotate cu grup sanitar propriu, televizor, cablu TV, aer conditionat, mini bar.
Alte facilitati : Servicii de masa: micul dejun se acorda in regim bufet, restul meselor in sistem bonuri valorice.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):1 copil cu varsta intre 0-11.99 ani gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar; al doilea copil cu varsta intre 0-11,99 ani achita 50% din pretul unui loc cu md inclus; Se accepta un singur pat suplimentar in camera si maxim 2 copii. Copilul peste 12 ani, achita 50% din pretul unui loc si micul dejun integral.

Facilitati divertisment: pentru sezonul 2011 Hotel VICTORIA a dezvoltat aria pentru divertismentul copiilor si al adultilor. Spatii de joaca pentru copii pe plaja si in hotel. Copiii vor putea face sport, vor dansa, vor fi angrenati in diverse proiecte interesante sub atenta supraveghere al personalului specializat. Programul pentru adulti va fi la fel de antrenant si se va desfasura pe tot parcursul sejurului.