Spania - Mallorca

Iberostar Jardin del Sol Hotel * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Iberostar Suites Hotel Jardín del Sol a fost conceput pentru oaspeţii noştri să se simtă acasă şi de a găsi datorită complete de relaxare pentru a gamă largă de servicii pe care le oferim, care includ noastră exclusivă Thai Zen, un concept Spa folosind tehnicile orientale pentru corp şi minte relaxare.
Jardín del Sol complex este situat într-o locaţie remarcabilă, cu vedere spre Santa Ponsa Bay, doar 22 de kilometri de Palma de Mallorca.
Linişte şi pace din această zonă, cunoscută sub numele de Costa la Calma - Coasta Calm - şi plajele sale excelente vă vor face şederea dumneavoastră în Mallorca o experienţă unică, şi unul care este foarte recomandat ca o evadare pentru cupluri.
Dotari : Camere spatioase cu balcon, vedere spre mare, A/C, ventilator, baie cu dus, separat JACUZZI, uscator de par, minibar, seif (contra cost), TV satelit LCD, telefon, internet WiFi contra cost
Alte facilitati : Hotelul dispune de restaurant cu terasa cu vedere spre mare, bar, sala TV, sauna masaj, fitness, piscina interioara si piscina exterioara.