Grecia - Rhodos

Kresten Royal * * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Hotelul Kresten Royal Villas & Spa**** este situat la 150 de metri de mare, pe dealurile Kallitheei, avand o vedere impresionanta asupra marii Egee si la 5.5 kilometri de orasul Rodos
Deschis pe 20 aprilie 2010, Kresten Royal Villas & Spa**** este cel mai modern si mai luxos complex hotelier din Kallithea, oferind conditii bune de cazare si cele mai noi facilitati.
Capacitate cazare : Hotelul ofera cazare in: 95 de camere duble, 35 de junior suites, 7 suites, 7 royal suites, 35 de villa junior suites si 24 de grand maisonette.
Camerele duble au aproximativ 34.2 metri patrati si pot caza maxim 3 persoane.

Junior suite au aproximativ 45 de metri patrati si au in dotare dormitor si living, in plan deschis.

Suitele au aproximativ 70 de metri patrati si sunt formate din dormitor, living, baie cu cada si baie cu dus.

Royal suite au 70 de metri patrati au piscina privata si dormitor, living, baie cu cada si baie cu dus.

Villa cu piscina privata are 53 de metri patrati si este formata din dressing, piscina privata, living cu dormitor in plan deschis si baie cu jacuzzi.

Grand maissonette cu piscina privata: au aproximativ 96 de metri patrati si au doua etaje. Dormitorul este situat la etaj iar livingul la parter. Pe fiecare nivel este baie.
Dotari : Toate camerele au in dotare: telefon, feon, halate si papuci de baie, cosmetice de baie, muzica, telefon, acces internet, TV satelit, minibar, seif, aer conditionat.

Apartamentele cu piscina privata au vedere la mare iar apa din piscina este incalzita.
Alte facilitati : Hotelul dispune de: piscina exterioara cu apa sarata, piscina exterioara cu apa dulce, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii cu baby sitter, la piscina sezlonguri si umbrele gratuit, sala de festivitati, sala de conferinte, centru SPA, mini market, magazin de suveniruri, restaurant principal, restaurant cu specific international, restaurant cu specific mediterranean, lounge bar, pool bar, cafenea, programe artistice si de divertisment.

Centru Spa: sala de fitness, baie cu aburi, sauna, jacuzzi, masaj, piscina interioara, tratamente corporale si coafor.