Grecia - Thassos

Makryammos Bungalows * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Hotelul Makryammos este situat pe plaja la 2 km distanta de Limenas, capitala insulei si principalul port, intr-o zona impadurita cu pini.
Capacitate cazare : Hotelul ofera cazare in 196 de camere concepute in stil bungalow si 10 suite langa mare.
Dotari : Dubla superior si suita familiala superior sunt amenajate pe un spatiu de 30 m patrati.
Cladirile sunt situate la cel mult 100 m distanta de plaja. Balcoanele au vedere la piscina, care este luminata seara.
Dubla standard si suitele familiale standard sunt amenajate pe un spatiu de 30 m patrati. Cladirile sunt situate la cel mult 100-250 m distanta de plaja. Incaperile sunt decorate in stil scandinav. Balcoanele au vedere spre mare si a gradina Makyammos-ului.
Toate camerele au in dotare: aer conditionat cald/rece, frigider,uscator de par, casuta de valori electronica, telefon si tv/satelit.
Alte facilitati : Complexul dispune de 2 restaurante cu preparate traditionale grecesti dar si de influenta mediteraneana, 2 baruri si un pool bar, piscina, terenuri pentru tennis, tennis de masa, fotbal pe plaja, basket sau volley, billiard, sauna, sala de gimnastica precum si posibilitati de scuba diving, inchirieri masini, motociclete.La Makryammos se pot organiza si conferinte, seminarii sau intalniri in sala cu o capacitate de pana la 150 de locuri, complet utilata.Oaspetii mai mici au la dispozitie un mini club, o piscina cu apa dulce, jocuri specifice, beneficiind si de supravegherea unui salvamar.Turistii beneficiaza de asistenta medicala permanenta.