Turcia - Belek

Maxx Royal Belek Golf & Spa * * * * *

#
#
#
#
#
#

Localizare : Hotelul este situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 45 km de centrul Antalyei, la 1 km de centrul Belekului, īn apropierea terenului de golf Montgomerie.
Capacitate cazare : Este intins pe o suprafata totala de 1050000 mp si are 415 Apartamente si 30 Vile, Restaurantul Principal Maxx, 5 Restaurante a la Carte, 14 baruri si cafenele, 1 patiserie, 4 snack bar, 1 piscina incalzita (interioara), 1 piscina īncalzita cu apa de mare (exterioara), 4 piscine exterioare, Maxx Natural Spa & Wellness, Maxx Kids Land, Maxx Aqua Park, Terenul de Golf The Montgomerie, Centrul de Congrese si Conferinte Maxx, Pontoane si Pavilioane pe mare.
Alte facilitati : Hotel Maxx Royal Belek Golf & Spa face parte din lantul hotelier Voyage Hotels insa este un brand separat al acestui lant, nou si de lux, va fi inaugurat in mai 2011 si se preconizeaza a fi foarte luxos (s-au investit deja 200 milioane euro pana in noiembrie 2010). Va fi situat intre hotelurile Voyage Belek si Adam & Eve. Hotelul va avea in permanenta asistenta atat pentru turisti cat si pentru agentiile de turism. Va avea cel mai mare Aqua Park (de 27000 mp), exclusiv pentru cei cazati in hotel, si cel mai mare domeniu pentru copii (clubul de copii va avea undeva la 7000 mp si se va numi Kid's Kingdom). Camera cea mai mica va avea 70 mp. Hotelul preconizeaza a avea cel mai mare centru spa din Belek. Copiii pana in 12 ani vor avea gratuitate la hotel. Plaja este de nisip fin.