Turcia - Antalya

Miracle Resort * * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : In cartierul Lara, la 12 km de aeroportul Antalya, 11 km de centrul orasului Antalya.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 696 de camere, din care: 425 camere standard cu vedere la mare (28 - 34 m2, 3 + 1 pax), 122 camere cu conexiune (doua camere standard conectate de o usa), 11 camere pentru persoane cu handicap, 70 camere pentru nefumatori.
Dotari : Toate camerele sunt cu balcon, baie privata cu uscator de par, A / C (functioneaza in concordanta cu conditiile climatice), telefon direct, mocheta, seif, minibar (apa, bauturi racoritoare, bere, care se reimprospateaza zilnic) si TV satelit.
Alte facilitati : Turkuaz - Restaurantul principal pentru bufet deschis (bauturi din import nu sunt servite), restaurante A`La Carte - Miracolo (Italian), Anatolia (Turcesc), Lagos (Pescaresc), Dragon (Chinezesc), toate cu rezervare in prealabil si cu plata 10 euro de persoana iar copiii sub 6 ani nu sunt acceptati. Lobby bar (bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt fara plata intre 10.00 - 02.00), barul de la piscina (bauturile locale si o parte din bauturile de import sunt fara plata intre orele 10: 00 si 23: 00), bar pe plaja (doar bauturi racoritoare). In Bridge Bar bauturile toate bauturile sunt cu plata. Room service, bauturile de lux, bauturile din import, vinurile imbuteliate si sucuri proaspete de fructe sunt cu plata. Doctor, spalatorie, baby sitting, internet café, masinute pentru copii, magazine si conectarea la internet din camera sunt deasemenea cu plata.

Ultra All Inclusive - mic dejun, mic dejun tarziu, bufet deschis pentru pranz, cina, ceai, si cafea, gustari tarzii. Toate bauturile racoritoare si alcoolice locale sunt gratuite.