Grecia - Creta

Miramare Resort Hotel * * * *

#
#
#
#

Localizare : Charter Creta Miramare Resort Hotel .
situat la caţiva pasi de orasul cosmopolit din Agios Nikolaos, la doar o oră distanţă de Aeroportul International Heraklion si la o distanţa scurtă de toate atracţiile importante din Creta de Est.
Dotari : Toate camerele au balcon, sunt echipate cu aer condiţionat, telefon cu linie directă, televiziune prin satelit cu o gamă largă de canale, frigider si seif (contra cost), baie proprie cu accesorii, cadă sau dus si uscător de păr. Facilităţi pentru copii: piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, cāt si program zilnic de animaţie.
Alte facilitati : restaurant, restaurant a la carte, piscină interioară, 4 piscine exterioare, 1 piscina pentru copii, teren de joacă pentru copii, mini club, sală de fitness, saună, jacuzzi, teren de tenis, biliard, mini golf, mini fotbal, volei pe plajă, baby cot. Mese: Sistem All inclusive: mese si băuturi pe toată durata zilei conform programului hotelului. Piscină: sezlonguri si umbrele gratuite, pool bar. Plaja este publică. Şezlongurile si umbrelele sunt cu plată.