Grecia - Mykonos

Myconian Ambassador * * * * *

#
#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Hotelul Myconian Ambassador este un resort luxos de 5 stele aflat la 200 m de renumita plaja de nisip Platis Yialos, la 3 km de centrul statiunii Mykonos si la 2,5 km de aeroportul si portul orasului.
Dotari : De la camere Deluxe, Superior si Executive Suites cu Jacuzzi, toate spatiile de cazare ale hotelului reprezinta o oaza de liniste binecuvantata de privelisti magnifice ale Marii Egee. Camerele dispun de: pat king size sau twin, masaj privat in camera, LCD, tv satelit, DVD/CD/MP3 - Radio Player, aer conditonat/incalzire, telefon direct, Wi-Fi gratuit, mini bar, seif, uscator de par, fier si masa de calcat, telefon in baie.
Alte facilitati : Myconian Ambassador Hotel & Thalasso Spa Center are un caracter aparte, fiind condus de o familie care a dezvoltat un adevrat cult al ospitalitatii, fapt recunoscut de Relais & Chateaux. Hotelul a fost deschis in anul 1992, iar ultima renovare a avut loc in anul 2004. Hotelul construit in stilul Myconian dispune de un restaurante - The Myconian Ambassador (imbina preprate moderne din bucataria greceasca cu meniuri tailor-made, Relais and Chateux gourmet Restaurant, Apollon deck a la carte Mykonos Resaturant (cu preparate din bucataria greceasca si myconiana), un lobby lounge bar, ofera transport in autovehicule de lux, avion privat, concierge, valet, asistenta medicala, centru de afacei, babysitting, rent a car, echitatie, scuba diving. Alte facilitati: masaj privat, centru spa - Thalasso Mykonos Spa, organizare de evenimete (luna de miere, nunta, intruniri sau degustare de vinuri).
Centru fitness cu piscina interioara, centrul Thalasso Mykonos Spa, masaj, body care, cada cu hidromasaj, pachete spa, Thalassotherpy, waterskiing, jet-ski, wakeboarding, parasailing, windsurfing, catamaran, caiac, scufundari, instructori profesionisti PADI.
Hotelul detine o piscina exterioara si 4 piscine interioare utilizate in sedintele de thalassotherapie, fiecare avand o temperatura si un continut de salinitate diferit. Astfel, Piscina 1 este utilizata pentru tratamente cu uleiuri esentiale, Piscina 2 pentru tratamente cu saruri terapeutice, in timp ce Piscinele 3 si 4 sunt destinate pentru hidromasaj.
Plaja de nisip Platis Yialos, cea mai popular plaja din Myconos, este recunoscuta pentru nisipul auriu si apele cristaline. Dispune de șezlonguri, umbrele de soare, facilități pentru sporturi nautice și detine multe restaurante și baruri.