Grecia - Mykonos

Myconian Mare Art Boutique * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Mykonian Mare este un “boutique hotel” compus exclusiv din apartamente, unic pe Insula Mykonos. Este unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Agios Stefanos. Este situat pe paradisiaca plaja din Agios Stefanos, cu priveliste catre celebrele Insule Delos, Syros, Tinos si orasul capitala Mykonos; acesta se afla la 3.5 km distanta. Noul port este situate la 700 m distanta, aeroportul la 5 km iar faimoasa plaja Agios Stefanos la 150 m.

Capacitate cazare :
Hotelul dispune in total de 42 de camere: superior, deluxe, junior suite indoor/outdoor jacuzzi, Junior Suite cu piscina privata, Golden Suite si Golden Spa Suite. Toate camerele sunt dotate cu: seif electronic, telefon, acces internet, uscator de par, dus cu hidromasaj, papuci si halite de baie, articole de toaleta (Korres) Cd/DVD Player, birou, minibar.
Alte facilitati : Hotelul dispune de piscina, centru spa, room-service 24 h, transfer gratuit de la aeroport la hotel si retur, centru spa, serviciu curatatorie/spalatorie, shuttle buss catre Mykonos Town, parcare private, bautura de “bun venit”, prosoape de plaja la receptie, coafor, baby-sitting, rent-a-car, doctor ( la cerere), facilitati excursii de lux. - See more at: