Bulgaria - Bansko-Ski Resort

Park Hotel Gardenia * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Gardenia Park hotel este un hotel nou de 4 stele situat intr-una dintre cele mai bune si moderne statiuni de ski, in centrul Bansko, la poalele a trei munti: Pirin, Rila si Ropody.Hotelul se afla in imediata apropriere a parcului orasului care are mai mult de 100 de hectare cu diferite varietati de copasi si un lac, unde va puteti plimba pe nenumaratele ale
Capacitate cazare : 81 de camere duble standard, 7 duble Luxe si un apartament prezidential
Dotari : telefon, TV, seif, minibar cu bauturi alcoolice si nonalcoolice, acces la Internet, sistem separat de incalzir. Baile sunt echipate cu dusuri la camerele duble si in camerele duble luxe si in apartamentul prezidential cu Jacuzzi, uscator de pa, halat de baie, prosoape, o varietate mare de cosmetice de baie si buton de panica.
Alte facilitati : incalzire centala, acces la Internet wireless, lobby bar, Kukery Tavern, un elegand restaurant italian, lift exterior cu o fantastica vedera la partiile de ski, un centru SPA modern, sala de conferinte, ski room. Hotelul va furnizeaza transport gratuit catre prima statie de urcare pe partie la fiecare 30 de minute.24 de ore rooms service, Receptie si Lobby bar .