Egipt - Sharm el Sheikh

Rixos Sharm * * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Hotelul Rixos Sharm El Sheikh 5* (Royal Grand Azure 5*a fost preluat de lantul hotelier Rixos incepand cu data de 1 nov. 2012) este situat Ón Nabq Bay cu vedere spre Insula Tiran, la 25 km de centrul orasului, la 8 km de aeroport.
Capacitate cazare : Facilitati camere: 645 camere si cateva suite cu suprafata intre 25 si 37 m2; dotate cu TV satelit, A/C, balcon sau terasa, cabina de dus si WC, minibar, seif, telefon, uscator de par.

Alte facilitati : Facilitati hotel: dispune de o plaja de cca. 250m lungime, 4 piscine partial incalzite, 2 piscine de copii incalzite, Mirabel Spa, Health Club cu sauna, baie turceasca si jacuzzi, sala de fitness, 2 terenuri de tenis, 2 terenuri de volei pe plaja, 1 teren de sport pentru mai multe activitati, teren de mini fotbal pe plaja, amfiteatru, teren de tras cu arcul, 5 tobogane, 2 Kids Club, Mirabel Market cu magazine, coafor, supermarket, sala de conferinte cu o capacitate de 100 de persoane, servicii de spalatorie, un restaurant principal, 8 baruri, 3 restaurante a-la-carte,discoteca.