Spania - Tenerife

Sheraton La Caleta * * * * *

#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : hotelul este situat in statiunea Costa Adeje in fata marii, la 5 minunte de terenul de golf. Plaja Del Duque, una din cele mai elegante plaje din Tenerife, se afla in apropiere. Iubitorii de sporturi nautice se pot bucura de aceste facilitati pe plaja Medano.
Dotari : camere luxoase si elegante, dotate cu TV, canale satelit, terasa privata, aer conditionat, minibar, masina de cafea,seif, acces Wireless Internet de mare viteza (contra cost), baie spatioasa, radio/ceas cu alarma pe TV, feon, papuci de baie + halat de baie, patut pentru copii .
Alte facilitati : 4 restaurante elegante ( restaurant principal, Spaniol cu program de divertisment, Japonez si Grill la piscina ), 2 baruri, 2 piscine incalzite, 1 piscina cu apa de mare si o insula cu Jacuzzi, club de copii cu piscina, teren de joaca, program pentru copii, mini golf, centru SPA, fitness, sauna, coafor, magazine, inchiriere masini, Wireless in Centrul Business, teren de golf in apropiere, curatatorie si spalatorie, servicii medicale, etc