Bulgaria - Constantin si Elena

Sirius Beach * * * *

#
#
#
#

Localizare : In statiunea Constantin si Elena, chiar pe plaja, este un hotel nou, deschis vizitatorilor tot timpul anului.
Capacitate cazare : -15 camere single, 90 de camere duble, 27 de camere family, 11 studiouri
Dotari :
Toate camerele sunt mobilate modern, cu linie telefonica directa, seif, TV prin satelit, aer conditionat cu sistem de reglare individual, minibar.
Alte facilitati : Restaurantul principal dispune de 180 de locuri pe 2 niveluri si pe terasa se pot ocupa pana la 70 locuri.Este pozitionat in asa fel incat este deasupra valurilor marii si pe langa privelistea deosebita, se remarca printr-un design interior elegant.Pe timp de vara se organizeaza bufet in aer liber cu specialitati bulgaresti si internationale.Se pot organiza si evenimente precum nunti, botezuri, aniversari etc.

Lobby bar:Are o capacitate de 60 locuri si se pot servi diverse bauturi alcoolice si racoritoare, cocktailuri, gustari si deserturi.

Sky bar: Este localizat la etajul al 7-lea si are ocapacitate de 80 locuri, plus 90 de locuri pe terasa. Ofera o priveliste panoramica de neuitat. Este un loc potrivit pentru intalniri si cine romantice. Se pot organiza petreceri private, aniversari, cocktailuri.

Restaurant „Ship”: Un loc deosebit, transformat intr-un restaurant intim unde se servesc bauturi calde si reci, cocktailuri non-alcoolice, deserturi si altele intr-o atmosfera linistita, placuta.

Sala de conferinte are o capacitate de pana la 100 persoane. Se pot organiza simpozioane, seminarii, conferinte si evenimente corporate. Sala este echipata cu flip-chart, sisteme multimedia, sunet si ecran.

In centrul de Spa exista piscina interioara cu apa mineralizata (37° C), cu jacuzzi.

In centrul de Wellness exista mai multe proceduri precum aromaterapie, masaj, programe de tratament cu namol, sauna si solar.

Servicii gratuite :
- piscina, sezlong, umbrele ( in limita locurilor disponibile).
- bazinul cu apa minerala
- gimnastica
- transportul bagajelor
- comanda taxi
- apel de trezire
- loc de parcare cu supraveghere video

Servicii contra cost:
- salon de cosmetica
- coafor
- sala de internet
- sala de conferinta
- transport: masina de 18 locuri ( minivan), miniautobuz de 32 de locuri pentru transferuri si excursii de grup.
- servicii de spalatorie
- halat de baie
- corespondenta
- casa de schimb valutar si posibilitati de plata prin card bancar ( MASTERCARD, VISA).