Grecia - Rhodos

Sunland * * *

#
#

Website: vezi site web

Localizare : este situat la 300 de metri de plaja, in statiunea Ialyssos, insula Rodos. Orasul Rodos, capitala insulei, este situat la 10 kilometri de hotel (aprox. 15 minute cu masina). Sunland este cea mai buna optiune pentru o vacanta perfecta, atat pentru familii cat si pentru cupluri.
Dotari : Hotelul Sunland 3* dispune de 2 tipuri de camere: camere superioare family si camere duble superioare. Camerele dispun de baie, aer conditionat, telefon, televizor, frigider, balcon.

Masa

All inclusive.
Alte facilitati : Hotelul Sunland 3* ofera oaspetilor sai 3 restaurante, receptie, lounge, sala Tv, 2 piscine, 2 piscine pentru copii, bar, bar la piscina, darts, baschet, tenis, aerobic, aerobic in apa, volei pe plaja, tenis de masa.
Este permis accesul la aquapark-ul de langa hotelul Blue Bay Beach.
Turistii pot folosi urmatoarele facilitati ale hotelului Blue Bay Beach 4*: centru spa, teren de tenis, baschet, volei, plaja privata, miniclub.

*Nota: Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul.