Bulgaria - Elenite Holiday Village

Villas Elenite * * * *

#
#
#
#
#
#

Localizare : Hotelul Villas Elenite este situat intr-o zona pitoreasca, pe plaja. Vilele sunt distribuite in stil mozaic, in apropiere de plaja, astfel ca sunt avantajate de pozitie dar si de confortul sporit. Satul de vacanta Elenite prezinta o varianta de cazare alternativa potrivita pentru familii si grupuri de prieteni dar nu numai, sejururi in complexe de vile.
Capacitate cazare : In cadrul complexului exista: 212 vilute cu 2 etaje ( 424 camere), 35 vilute cu 3 etaje ( 105 camere).
Dotari : Toate camerele dispun de terasa, telefon, TV prin satelit, minibar, grup sanitar propriu cu uscator de par, aer conditionat . In camerele Family exista grup sanitar propriu cu cada de baie. Toate vilele au vedere spre mare.
Alte facilitati : In cadrul complexului se regasesc mai multe restaurante: restaurant Nessebar avand o capacitate de 320 locuri in interior si 80 de locuri pe terasa ofera servicii de masa all-inclusive, cuprinzand bucatarie internationala si traditionala. Restaurant Sozopol (100 locuri) se remarca prin bucataria traditionala bulgareasca deosebita si prin colectia impresionanta de vinuri alese. Pentru cina a la carte, este nevoie de rezervare. Irish Pub ofera un prilej de a petrece timpul in atmosfera prieteneasca. Lobby bar, pool bar, mai exista o cafenea si un snack-bar. Alte facilitati si servicii: spectacole in aer liber incepand cu orele 21.00, discoteca pentru copii, specatacole pentr copii, bar de noapte, locuri de parcare pazite, servicii medicale 24 ore/zi, gradinita cu personal specializat, piscina exterioara, casa de schimb valutar, magazin, club internet.