Turcia - Bodrum

Voyage Torba HV * * * * *

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Hotel Voyage Torba (ex Club Voyage Torba) este situat la 35 km de aeroportul orasului Bodrum, la 6 km de centrul orasului Bodrum, pe malul marii. A fost construit in 1985 (timp in care au crescut gradini botanice bogate) si renovat in 2009 si are o suprafata de 52.000 m2. Hotelul este alcatuit din 83 cottage-uri cu 2 nivele. charter turcia, charter Bodrum, cazare Turcia, Bodrum, oferta turcia, oferta Bodrum, vacanta turcia, vacante Bodrum, vacante turcia, oferte turcia, oferta hotel Voyage Torba HV1
Capacitate cazare : Bungalow Standard Garden/Land view (standard room): cu vedere la gradina / cu vedere la uscat are o suprafata de aproximativ 20 m2, o capacitate de maxim 2 adulti (in camerele fara canapea) sau de maxim 3 adulti (in camerele cu canapea).
Bungalow deluxe Sea/Pool view: cu vedere la mare/ la piscina are o suprafata de aproximativ 30.3 m2, are 1 dormitor si un balcon de 13.5 m2; au pardoseala din marmura, DVD player, sistem de muzica, dus cu hidromasaj si cada, piscina privata cu platforma proprie. Au o capacitate de minim 1 persoana, maxim 2 adulti+1 copil (de maxim 6 ani).
Bungalow family Garden View: cu vedere la gradina; Sea View: cu vedere la mare; Pool View: cu vedere la piscina; Land View: cu vedere la uscat are 33 m2, sunt formate din 2 dormitoare cu pardoseala din gresie si balcon. Capacitatea camerei este de minim 3 persoane, maxim 4 persoane.
Dotari : Toate camerele au aer conditionat individual, baie cu dus si cada, uscator de par, telefon cu linie directa, minibar (reumplut zilnic cu racoritaore si apa), seif, TV LCD, canal pentru muzica.
Camerele standard si familial nu au tarife diferentiate pentru vedere la mare sau vedere la gradina. Ele se repartizeaza la receptie, in ziua sosirii, in functie de disponibilitate.
Alte facilitati : 6 restaurante a la carte (rezervarea se face intre orele 10.00-14.00): japonez (contra cost), chinezesc, italian, mexican, grecesc, turcesc si patiserie (intre orele 10.00-18.00). Cu plata sunt; serviciile medicale, Are mini club pentru copii intre 4-12 ani, echipa de animatie pentru copii, mini disco cu diverse programe (unele sunt contra cost), scaun special pentru copii in restaurantele a la carte si in cel principa, meniu pentru copii. Are 4 tipuri de piscine: Aquapark ( cu 6 tobogane, in interiorul hotelului), piscina Hawai, piscina principala (2 dintre aceste piscine au sectiuni pentru copii si tobogane pentru copii) si piscinele private pentru camerele deluxe.

Plaja
Are o lungime de 280 metri si este cu nisip si un ponton chiar pe mijloc. Este certificate BLUE FLAG. Dispune de cabine de dus si cabine de schimbat pe plaja si 1400 de sezlonguri pe plaja si in jurul piscinelor.