Bulgaria - Borovet-Ski Resort

Yastrebets Wellness & Spa * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Hotelul Yastrebets Wellness & Spa este localizat la 1500m altitudine in statiunea de ski Borovets la numai 50 de minute departare de capitala Sofia.
Complexul se afla la poalele partiei Yastrebets 3 asigurand astfel accesul rapid al turistilor la instalatiile de ski. Face parte din renumitul lant hotelier SLH (Small Luxury Hotels of the World!) alaturi de peste 400 hoteluri din 65 de tari..
Capacitate cazare : dispune de 35 de camere, 7 apartamente si un complex de 12 cabane. Camerele luxoase au terase cu vedere catre partie sau catre padurea de pini si sunt dotate cu: televizor cu ecran LCD, minibar, internet, telefon, seif, baie proprie.
Apartamentele au propriul sau design interior iar cabanele sunt realizate dupa o tehnologie finlandeza unica, fiind situate in imediata vecinatate a hotelului, printre aleile de pini. Cabanele au doua etaje si sunt facute in intregime din grinzi de lemn si sunt dotate cu : sauna finlandeza, televizor cu ecran LCD, mini bar, internet, telefon, terasa si parcare. Alte facilitati : restaurante, baruri, discoteca, centru SPA (bai cu aburi, sauna finlandeza, lifting, exfoliere, aromaterapie sau tratamente cosmetice), sali de conferinte, parcare.
Dotari : baie cu dus, frigider in camera, grup sanitar in camera, incalzire centrala, telefon in camera, televizor in camera.
Camerele duble sunt dotate cu pat dublu, baie cu cada si dus, uscator de par, mini bar, telefon, televizor, conexiune la internet.
Alte facilitati : restaurant, room service, bar, coffee shop, biliard, acces internet, centru de afaceri, sala de conferinte, parcare, shuttle pana la partii, piscina, sala de fitness, sauna, salon de coafura, spalatorie.
Grad ocupare camere: 2 pax in camera dubla; 2 + 2 pax in apartament; 4 +1 pax in vila.