Grecia - Rhodos

ZH Smartline Cosmopolitan Hotel * * * *

#
#
#
#

Website: vezi site web

Localizare : Hotelul, modern construit, înconjurat de grădini spectaculoase, peisaje ce îți taie respirația și o vedere panoramică asupra golfului Trianda, oferă turiștilor servicii de înaltă calitate și o vacanță de neuitat. Este un complex hotelier care îmbină calitatea și confortul cu ospitalitatea tradițional grecească. Hotelul este recomandat tuturor categoriilor de vârstă.
In stațiune se pot practica sporturi acvatice și există multiple posibilități pentru distracție.
Localizare: Hotelul, recent renovat este situat în renumita stațiune Ixia, la 14 km de aeroport și la numai 3.5 km de orașul Rhodos.

Capacitate cazare : cele 377 de camere construite în stil modern și confortabil, din clădirea principală și anexe, sunt dotate cu telefon, TV satelit, A/C individual, încălzire, frigider, seif (contra cost), internet Wi-Fi (contra cost), baie modernă cu duș sau cadă, uscător de păr și balcon sau terasă.
Alte facilitati : : recepție, restaurante, bar, lobby bar, cameră pentru bagaje, TV lounge, rent a car, curățătorie, spălătorie, serviciu medical și baby sitting la cerere, internet Wi-Fi (contra cost), 2 săli de conferință.
Hotelul dispune de 2 piscine exterioare pentru adulți și una pentru copii, cu șezlonguri și umbrele gratuite, prosoape de plajă și un bar la piscine.
Sport și agrement: teren de tenis, săli de jocuri, biliard, tenis de masă, baschet, închiriere rachete şi mingi de tenis, jocuri electronice, loc de joacă și mini club pentru copii, sporturi nautice. În timpul zilei echipa de animatori a hotelului organizează programe de divertisment pentru adulți și copii.