Despre noi

TRAVIS TOURISM de 16 ani destinatia ta de vacanta !

TRAVIS TOURISM este o companie, cu capital privat, infiintata in anul 2003 cu scopul de a oferi clientilor solutii profesioniste si complete de turism.
Servicii turistice: vacante si deplasari de afaceri, turism individual sau de grup, circuite sau sejururi, vacante cu avionul, vacante cu autocare de lux, vacante cu zboruri charter, bilete de avion, hoteluri oriunde in lume.

Din dorinta de a fi cat mai flexibili va oferim pachete turistice custom made(configurate la cererea turistilor). Astfel, dumneavoastra decideti unde mergeti, cat timp petreceti la destinatie, ce tip de hotel se potriveste cel mai bine bugetului dumneavoastra. Noi doar consiliem turistii pentru ca vacanta aleasa sa fie cu adevarat de vis.

De asemenea va oferim binecunoscutele programe city break - destinatii europene la cheie. Calatoriti in Luna de Miere sau pur si simplu doriti sa vizitati o capitala europeana? Simplu ! Noi va gasim cea mai buna varianta pentru biletele de avion, transferurile locale si cel mai convenabil hotel la destinatie. Tot noi va punem in tema cu privire la obiectivele turistice pe care le veti descoperi.
Vacanta mult visata va fi astfel mult mai aproape
Cu deosebita stima,

Lavinia DOBOS