Sunny Beach

Barcelo Royal Beach

Pret incepand cu:

EUR /zi
Perioada:
27/10/2012 - 15/09/2013
Tipareste oferta
Cerere rezervare
Hotel BARCELO ROYAL BEACH  5* - Demipensiune

Hotel Barcelo Royal Beach * * * * *


Localizare : Hotelul dat in folosinta in 2007 este amplasat chiat pe plaja in centrul statiunii Sunny Beach.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 150 de apartamente si 144 de camere duble.
Dotari : Toate camerele si apartamentele dispun de terasa, telefon, cablu si TV satelit, aer conditionat, safe si mini bar.
Alte facilitati : Hotelul dispune de restaurant A la carte, restaurant principal (buffet) cu "show cooking" snack bar la piscina, lobby bar, piano bar, piscina interioara cu jacuzzy, sala SPA - 1200 mp, baie de aburi, baie turceasca, sauna, solarium, fitness, loc de joaca pentru copii si mini club.
Imagini Hotel Barcelo Royal Beach


Vezi detalii complete despre Hotel Barcelo Royal Beach
Sunny Beach

SUNNY BEACH este una dintre cele mai cunoscute statiuni de pe litoralul bulgaresc al Marii Negre, renumita dincolo de frontierele Bulgariei. Statiunea este amplasata de-a lungul coaste la 6 km nord de Nessebar, 95 km nord de Varna.

Plaja larga de pana la 150 m si lunga de 6 km, nisipul fin si auriu, dunele pitoresti marea lina si clima blanda confera statiunii calitatile unui minunat loc de petrecere a vacantelor. Veti gasi aici numeroase hoteluri, vile, case de vacanta si bungallo-uri inconjurate de parcuri si verdeata. Statiunea are terenuri de tenis, piscine, tobogane, bowling, un teren mini golf, hergelie(cai si instructori); s-au construit cateva mari centre comerciale si un teatru in aer liber de 100 locuri.

In timp prestigioasa statiune aproape ca s-a unit la sud cu Nessebar.

Oferta completa aici

 

Vezi detalii complete despre Sunny Beach