Obzor

Luca Helios Beach

Pret incepand cu:
26
EUR /zi
Perioada:
27/10/2012 - 15/09/2013
Tipareste oferta
Cerere rezervare

Tip masa:  All Inclusive

 

Hotel Luca Helios Beach * * * *


Localizare : Hotelul Luca Helios Beach este situat pe plaja, la 150 m de cel mai apropiat centru comercial si 300 m de centrul localitatii Obzor.
Capacitate cazare : Hotelul dispune de 191 camere duble.
Dotari : Camerele dunt dotate cu: sunt dotate cu aer conditionat, balcon, baie cu dus, uscator de par, telefon, televizor, seif, mini.
Alte facilitati : Hotelul dispune de: piscina, piscina pentru copii, restaurant, bar, fitness, sauna, masaj, salon de frumusete, gimnastica in apa, tenis de masa, biliard, darts, loc de joaca pentru copii, miniclub pentru copii, spectacole de animatie, magazin de suveniruri.
Imagini Hotel Luca Helios Beach


Vezi detalii complete despre Hotel Luca Helios Beach
Obzor

La jumatatea drumului dintre Burgas si Varna, autostrada E – 87, arunca o scurta privire dintre dealurile impadurite spre imprejurimile Obzorului. Desi are o locatie favorabila si o plaja nisipoasa ce se intinde pe o lungime de aproximativ 6 km ( cea mai mare dintre Nisipurile de aur si Sunny Beach ), acest loc remarcabil este in mod suprinzator neaglomerat chiar in timpul sezonului.

Ruinele vechiului oras, pe care vechii grecu il numeau : „ Heliopolis” – Orasul Soarelui, pot fi vazute in micul parc intesat de coloane si fragmente de statui antice – ruine ale ale unui templu roman dedicat lui Jupiter care infrumuseta candva asezarea. Romanii au construit de asemena o fortareata in vecinatatea orasului pentru a-si proteja rutele maritime comerciale dintre Constantinopol si Dunare.Bulgarii medievali au construit si ei in apropiere propria lor fortatreata – Kozyak. Statiunea este marginita de padurile muntilor Stara Planina de o parte, si albia raului Dvoynitsa de alta parte, Obzorul situandu-se la 65 km sud de Varna si 40 km nord de Nessebar, la o altitudine de aproximativ 65 m.

Populatia sa are in jur de 2000 de locuitori si a functinat atat ca centru comercial cat si ca fortareata maritima in timpul romanilor.

Vezi detalii complete despre Obzor